Betörés elleni fólia

Hanita UV szűrő ablakfólia , és Clear áttetsző betörésvédő ablakfólia termékcsalád: Közkedvelt, mert a láthatóság korlátozása nélkül ( 85%-90% közötti fényáteresztés, színárnyalatot nem tartalmaz) , csökkentett tükröződéssel kombinálja a fóliák UV fény, és hővédelmét.

Családi ház belső medencetér nyílászáróira telepítettünk, Hanita UV szűrő biztonsági fóliát. Ablakfólia felrakásával elsődleges szempontot figyelembe véve, megoldottuk az UV védelem mellett a betörés elleni védelmet is.

Családi ház medencetér betörésvédő uv szűrős ablakfólia

A biztonsági fóliák 50 és 100 mikronos vastagságban biztos védelmet nyújt szilánkos törésből származó balesetek ellen, míg a 175 és 300 mikronos betörésvédő fólia szilánkvédelem mellet az üvegen történő áthatolást szinte lehetetlenné teszi.

A minőségi és tanúsított gyártási folyamatból származó UV szűrő és víztiszta fóliák tartósak, karcolásálló réteggel rendelkeznek, tisztíthatóak, kb. 10% -os hővisszaverő képességűek, mintegy 12% -ban biztosítják a napenergia abszorpciót. Előnyük, hogy fémréteget nem tartalmaznak, és így a fólia interferencia mentes tulajdonsága folytán nem korlátozza GPS, mobiltelefon és rádiójelek vételét. Optikailag víztiszta, erős védelem

A biztonsági fólia családban megtalálható a 100 mikron vastagságtól egészen a 375 mikron vastagságig a betörésvédelmi fóliák. Műszaki tulajdonságát tekintve rendkívül nagy tépő illetve szakítószilárdsággal rendelkeznek ezek a betörésvédő fóliák. Optikailag "víztiszta", üvegfelületre telepítve észrevétlen védelmet nyújt betörésekkel szemben és biztosítja az üvegfelület szilánkmentes törését. A betörésvédelmi fóliák gyártástechnológiája az Israeli biztonsági előírásoknak annak betartásával és elvárásainak megfelelően fejlesztett fóliatípusok. A fóliák minőségére a gyártó ( Hanita ) 10 év garanciát vállal.

 

Betörésvédő fólia már 5500.-Ft/m2-től

4MIL Clear

Műszaki jellemzők / fólia

Clear 4 MIL beltéri

Vastagság:

100 mikron

Szakítószilárdság

28 500 PSI

Szakadási erő

112 lb/inch = 19,6 N/mm

Szakadási nyúlási koeff.

125%

Ragasztó anyag rendszere

PS

7MIL Clear

Műszaki jellemzők / fólia

Clear 7 MIL beltéri

Vastagság:

175 mikron

Szakítószilárdság

26 000 PSI

Szakadási erő

180 lb/inch

Szakadási nyúlási koeff.

125%

Ragasztó anyag rendszere

PS

8MIL Clear

Műszaki jellemzők / fólia

Clear 8 MIL beltéri

Vastagság:

200 mikron

Szakítószilárdság

28 500 PSI

Szakadási erő

224 lb/inch

Szakadási nyúlási koeff.

125%

Ragasztó anyag rendszere

PS

 

 

Tel: +36/30 921-92-96    +36/20 573-19-96

E-mail.  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.