Belső árnyékolok

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika, hőkintartás kültéri reluxa, zsalúzia. Külső árnyékolás zsalúzia, kültéri reluxa.

 

 

A zsalúziák a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik, a lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. Alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak.A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik. A külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.Szalagfüggöny, reluxa

Az árnyékolástechnikai termékek között nagyon népszerű a reluxa és a szalagfüggöny. Irodákban, lakásokban egyaránt használható, mivel könnyen kezelhető, jól szabályozható és helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt.

Szalagfüggöny : a szalagfüggöny napjainkban használt egyik legegyszerűbben kivitelezhető, legolcsóbb belső árnyékoló rendszere. Szerelése gyors, működtetése egyszerű. Textíliák anyaga többségében polyester alapszövetűek, de vannak üvegszál, vagy pamut hordozó szövettel rendelkező lamellák. A lamellák anyaga szövés után színezést kap, majd védő impregnáló réteggel vonják be. Ezután történik a lamellák tetszőleges méretre vágása. Ipari területen is gyakran használt megoldás, mivel egyes típusok tűzálló réteggel rendelkeznek.

A szalagfüggöny alkalmazása hatékony megoldás az irodák árnyékolására

 

Reluxa

A fémlamellák állítási lehetőségeivel az épületbe bejutó fény mennyiségét szabályozhatjuk. A reluxa alkalmazásával a teljes illetve részleges betekintés-védelem biztosítható. A lamellák állítási lehetőségei: lehet mechanikusan kézi erővel, vagy elektromos motorral vezérelt módon. Különböző színekben, és méretben kivitelezhető. Épület külső üvegfelületire szerelve, a bejutó hő 60%-át kint tartja.

reluxa

Tel: +36/30 921-92-96    +36/20 573-19-96

E-mail. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.