Ablakfóliák

Ablakfólia napjainkban

Megoldást jelent a hővédő ablakfólia? 

A hő és fényvédő fólia: az épületfóliák, ablakfóliák alkalmazásával számos a nap által okozott kellemetlen hatástól tudjuk megóvni magunkat és a környezetünket. Az ablakfólia felhasználásával, legyen szó kültéren illetve beltéren alkalmazott ablakfóliáról, szabályozni tudjuk a bejutó hő mennyiségét valamint 100%ban ki tudjuk zárni a nap káros hatásait.

A kültéri fóliák alkalmazása esetén akár 12 hőfok csökkenés érhető el

Csökkenthetők energiaköltségeink ablakfóliával?

A hővédő és fényvédő ablakfólia csökkenti a klimatizációs költségeket, mivel a bejutó hő mennyiségét akár 83%-ban az épületen kívül tudja tartani. Ezáltal a klímaberendezéseket a legkisebb fokozaton vagy egyáltalán nem kell üzemeltetni. Az ablakfólia beruházások megtérülési ideje kiszámítható és valódi megtakarítást eredményez.

 Beltéri fóliák alkalmazásával, megszüntethető az irodaépületekbe bejutó fény kellemetlen vakító hatása

Javíthatók a munkakörülmények ablakfólia alkalmazásával?

Az ablakfólia használatával megszüntethető a ragyogó fény okozta kellemetlen reflexió. A fényvédő ablakfólia alkalmazásával megfelelő munkakörülmények biztosíthatóak. A széles ablakfólia választék lehetővé teszi, hogy az épület jellegével, azonos fóliatípussal lássuk el az üvegfelületeket így őrizve meg az egységes megjelenést.

Betörésvédő ablakfólia: az épületek szerkezetének a leggyengébb pontja az üvegfelület. Behatolások 70% üvegátjárókon és ablakfelületeken keresztül történi. A víztiszta betörésvédő ablakfólia észrevétlen védelmet nyújt akár az impulzív akár a tervezett behatolásokkal szemben.

 A betörésvédő fólia hatékony megoldás a behatolásokkal szemben

A betörésvédő ablakfóliákon belül megtalálhatóak a kombinált betörésvédő fóliák valamint az üvegtörések által okozott sérülések megelőzésére fejlesztett biztonsági ablaküveg fólia. A kombinált betörésvédő fólia ötvözete a betörésvédelmi és hő kint tartó fóliáknak. A betekintésgátláson túl a hő kint tartó funkciója miatt a kombinált betörésvédelmi ablakfólia széleskörű alkalmazásával költség hatékonyan lehet megoldani az épületek behatolás védelmét és a hő elleni védelmét.

Minden ablakfólia típus 100%-ban megakadályozza az UV fény bejutását, mely felelős a kárpitok fakulásáért valamint jelentős szerepe van a bőrrák kialakulásában.

Tel: +36/30 921-92-96    +36/20 573-19-96

E-mail. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype név: complexablakfolia